Aνακοίνωση Τρολλικής Συντακτικής Ομάδας Indymedia Trolls.

Aναγκαζόμαστε για ακόμα μια φορά, (σίγουρα τελευταία) να γράψουμε κάποια πράγματα για εμάς με αφορμή τις ασταμάτητες εξαφανίσεις άρθρων απο τρολλ απο την Σ.ο του Athens.Indymedia, την ίδια ώρα που στην ενότητα των κρυμμένων άρθρων παραμένουν ρατσιστικές ηλιθιότητες, κομματικά σπαμμαρίσματα, πατριωτικές μαλακίες και κάθε λογής περίττωμα που αντιτίθεται στην ιδεολογία όλων μας.
Απο την πρώτη στιγμή κάναμε σαφές το ποιοι είμαστε και το τι κάνουμε καθώς και τον λόγο που το κάνουμε. Δεν κρυφτήκαμε πίσω απο το δάχτυλο μας και ούτε κάναμε κάτι αποβλέποντας κάπου αλλού ή σε προσωπικές φιλοδοξίες (κονόμα μέσα απο διαφημίσεις, donate και λοιπές παπαριές) πέρα απο την πλάκα μας.
Κάναμε σαφές ότι είμαστε αναρχικοί-ες, αντιεξουσιαστές-τριες, αντιφασίστες και αντιφασίστριες και ότι σε όποια πρόσωπα που είναι κοινώς γνωστά στον χώρο μας γίνεται σάτυρα, δεν γίνεται επειδή έχουμε διαφορές με κάποιους ή έχουμε κακή διάθεση απέναντι τους αλλά επειδή υπάρχει χιούμορ και για να σπάσει αυτή η μιζέρια που προσπαθεί κάθε μέρα και περισσότερο να εισβάλλει στις ζωές μας.
‘Αλλωστε γράψαμε ότι αν κάποιον τον ενοχλήσει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει μαζί μας άμεσα και μάλιστα σε 2 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν αναρτήσεις επειδή ζητήθηκε και ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΟ.
Δεν είμαστε ούτε πρεζάκια του Internet (νομίζουμε έχει γίνει κατανοητό), ούτε ξημεροβραδιαζόμαστε πάνω απο τον υπολογιστή μας ψάχνοντας αφορμή να κάνουμε την πλάκα μας αδιαφορώντας για τις καταστάσεις γύρω μας, μα πάνω απο όλα δεν μένουμε αμέτοχοι.
Είμαστε αυτοί που είναι δίπλα σου στην πορεία, αυτοί που συμμετέχουν ενεργά στην αντιπληροφόρηση και πολλές φορές με άλλα ψευδώνυμα έχουμε μιλήσει ακόμα και με συντρόφους της Σ.ο για ενημερώσεις σε θέματα του χώρου μας, η διπλανή παρέα στην κατάληψη που πας για μια προβολή τανίας, για ένα πάρτυ, ο σύντροφος που κάθεται πίσω σου σε μια συνέλευση ακόμα και κάποιος σύντροφος που συμμετέχει πλάι σου σε οδομαχίες ή μοιράζεστε το ίδιο παλούκι στην περιφρούρηση μιας πορείας.




Θέλουμε τις όποιες ώρες έχουμε ελεύθερες και δεν έχουμε κάτι να κάνουμε, να χαμογελάμε,  και να χαμογελάμε με συντρόφους μας και συντρόφισσες μας και όχι να τηλεμαστουρώνουμε μπροστά σε τηλεοράσεις. Φοράμε το χαμόγελο μας και προσπαθούμε να κάνουμε και εσένα να γελάσεις με άτομα και καταστάσεις που είναι σε όλους μας γνωστά. 
Το athens.Indymedia είναι ένας χώρος αντιπληροφόρησης και εναλλακτικής ενημέρωσης, μιας αντιπληροφόρησης που όπως προαναφέρουμε και εμείς οι ίδιοι συμμετέχουμε καθημερινά είτε ως ανώνυμοι είτε με άλλα ψευδώνυμα. Για αυτό και σεβόμενοι την δράση του όσοι γράφουμε εδώ αποφεύγουμε να τρολλάρουμε εκεί, είτε για να μην φορτώνεται η δουλειά και ο κόπος των παιδιών εκεί, είτε γιατί προτιμούμε να γεμίζουμε φασιστοσελίδες με μπινελίκια και με κατεβατά που παρεμποδίζουν,  έστω όσο το παρεμποδίζουν,  τα βρωμερά απόβλητα του Γκεμπελς να σκορπάνε το δηλητήριο τους στο διαδύκτιο απέναντι σε πολλούς ανυποψίαστους χρήστες διαφόρων σελίδων. ‘Αλλωστε η λογική των φασιστών «λέγε λέγε κάτι θα μείνει», φαίνεται πως πολλές φορές λειτουργεί και αυτό προσπαθούμε να σαμποτάρουμε μαζί με όσα προαναφέραμε παραπάνω.
Κάποιες φορές υπάρχουν πράγματι άρθρα μας στα κρυμμένα του μέσου (δεν ξεπερνούν το 1-2 την μερα), ποτέ όμως σε μέρα που τα παιδιά της σελίδας είναι απασχολημένα λόγω πορειών,διαδηλώσεων και όποτε χρειάζεται να είναι απρόσκοπτοι. Παρ όλα αυτά το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ομαδική εξαφάνιση άρθρων, όχι απλό κόψιμο των εν λόγω άρθρων που δεν προσβάλλουν κανέναν και είναι καθαρά χιουμοριστικά. Την ίδια ώρα που παραμένουν εκεί άρθρα με τίτλους και περιεχόμενο που δεν θα θέλαμε καν να αναφέρουμε.
Κλείνοντας την ανακοίνωση-υπενθύμιση (μιας και κάποιοι πιθανόν να μας γνώρισαν πρόσφατα οπότε μπορεί να μην γνωρίζουν) ελπίζουμε πως αυτή (την τελευταία φορά) που αναγκαζόμαστε να ξεκαθαρίσουμε χωρίς σοβαρό λόγο την θέση μας, θα γινει απολύτως κατανοητή στην Σ.ο του μέσου αλλά και σε όσους πιθανόν δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται εδω πέρα. 
Ούτε θα απειλήσουμε με ομαδικά πεσίματα με τρολλιές στο μέσο ούτε τίποτα, άλλωστε το αν μπορούμε και το τι,  έχει αποδειχθεί απο το κατέβασμα αρκετών φασιστοσελίδων και γκρούπ σε «σελίδες κοινωνικής δικτύωσης» που ξεχειλίζαν ηλιθιότητα. Καλό θα είναι κάποιοι να αναθεωρήσουνε την στάση τους και βάζοντας το χιούμορ στην ζωή τους να χρησιμοποιούνε τα καθαριστικά που διαθέτουν εκεί που χρειάζεται. ‘Αλλωστε οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Συντροφικά

46 Σχόλια to “Aνακοίνωση Τρολλικής Συντακτικής Ομάδας Indymedia Trolls.”

  1. Να μπει αμεσα στο ιντυ.

  2. ενας απο τσο Says:

    Οχι να μην μπει θα το διαβασουν απο εδω οσοι χρειαζεται

  3. Ούτε θα απειλήσουμε με ομαδικά πεσίματα με τρολλιές στο μέσο ούτε τίποτα, άλλωστε το αν μπορούμε και το τι, έχει αποδειχθεί απο το κατέβασμα αρκετών φασιστοσελίδων και γκρούπ σε «σελίδες κοινωνικής δικτύωσης» που ξεχειλίζαν ηλιθιότητα.

    ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΗΚΙΘΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΤΡΟΛΛΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ.ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΕΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ.

  4. Πες τα ρε μεγαλε!
    Εμενα με λενε 47χρονο οι πιτσιρικαδες και ειμαι μολις 16.Δε μου λες κατι αλλο,το καπς λοκ σου εχει κολλησει απ'τη μπιχλα η απο τις πολλες τσοντες;

  5. AYTA EPREPE NA MAS MATHAINOUN STO SXOLEIO ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑLAKIES POU MAS EXOUN 15 XRONIA AKOMA STIN TELEYTAIA TAKSI

  6. πρωταπριλιάτικη τρολλιά σοβαροφάνειας;

  7. δικιο εχει το κινηματικο μεσο δεν επιβαρυνεται απο 'σκοτωνω μεταναστες» γαμαω πακιστανους κτλ, αλλα απο την τρολια του πειναλα.
    η νεα μοδα ολα τα 20χρονα να σε αποκαλουν πιτσιρικα.

  8. Πατριώτης είναι ρε δεν βλέπεις ότι είναι ανορθόγραφος;
    Ουτε την ιδιοτητα του, του ηλίθιου δεν ξέρει να γράψει.

  9. Σοβαροφανειας;
    Καθε αλλο παρα σοβαροφανεις ειμαστε και χεστηκαμε για την πρωταπριλια.

  10. ωραιο κειμενο.η διαφορα μας με τους σοβαροφανεις και καποιους μιζερους αριστερους ειναι αυτο ακριβως,οτι εχουμε αισθηση του χιουμορ.δεν στρεφεται κανεις εναντιον του μεσου.μια τρολλια και ιδιαιτερα μια κυνικη τρολλια μπορει να δωσει εναυσμα για μια σκεψη, για μια αναθεωρηση σε κατι που ισως και να μην ηταν φανερο απο την πρωτη στιγμη(κυριως απο οργανωτικης αποψης στον χωρο).αυτο με τα κρυμμενα δεν το καταλαβα ποτε και καλως αναφερεται στο κειμενο.δεν ειναι δυνατον να αφηνουν φασιστες να στοχοποιουν συντροφους ή να λενε μαλακιες για τον αλεξη,τους μεταναστες ή δεν ξερω κι εγω για τι αλλο.αυτα που θελουμε να πετυχουμε σαν χωρος θα τα πετυχουμε με χαμογελο και ηθικο,οχι με μιζερια και μεμψιμοιρια.και στο internet(μιας και το χρησιμοποιουμε για την αντιπληροφορηση)αλλα ποσω μαλλον εξω,χρειαζεται μια δοση τρελας,οχι παρανοιας,αλλα αθωας τρελας.

  11. Ωχ τωρα το ειδα οτι μπερδεψε το κ με το λ.
    σωστα λεει ο αρχηγος ρε συ,μη γραφεις μονο με το ενα κωλοδαχτυλο.

  12. Ληγούρης Says:

    Πεινάλα απο που ψωνίζεις γαυρο;
    Εγω απο Καλλιδρομίου
    Κατα τα άλλα πολύ καλό το κείμενο

  13. ta krymmena arketes fores exoune kati ratsistikes paparies pou lene psofimia tous metanastes,brizoun syntrofous me onomatepwnyma px prosfata apofylakismeno syntrofo kai tosa alla ta opoia i so den ta akoumpaei.
    tin trollia eksafanizei

  14. Σωστα τα λεει και ο πειναλας.Το γελιο που κανουμε με συντροφους εντος και εκτος ιντερνετ ειναι απιστευτο.Δε χρειαζεται αυτη η κριση σοβαροφανειας που εχει πιασει τη σο του ιντυ τελευταια και σβυνει οτι ναναι.

    Παλαιοτερα αν δειτε τα κρυμμενα εχουν μεινει απιστευτοι διαλογοι με τους οποιους λυποθιμας απο τα γελια.

    Με τον αρχηγο εχουμε κανει διαλογους κατα τους οποιους απ'τα δακρυα δε μπορουσαμε να συνεχισουμε και τωρα κρυβετε το παραμικρο λες και δεν υπαρχουν σοβαρα θεματα τα οποια «τρεχουν».

    Να το ξανασκεφτει η σο για τα χιουμοριστικα σχολια γιατι θα μας αναγκασει να το θεσουμε θεμα στην συνελευση και θα γελασει ο καθε πικραμενος αν δουνε ποιοι τους το λενε 😛

  15. Ληγουρη στην κεντρικη αγορα θα πας στο Γιαννη και πες οτι σε στελνω εγω.Το καλυτερο ψαρι στην Αττικη και αν πας κατα τις 2 θα αγορασεις ενα τελαρο με 3 ευρα!

  16. καλλιδρομιου ηταν παλια μου γειτονια.
    γαυρο δεν ψωνιζω πλεον.παω και απλωνω διχτυα μονος μου.αλλο πραγμα να περιμενεις την ψαρια και να χλαπακιαζεις γαυρο ενοσω ψαρευεις γαυρο(προετοιμαζεις ετσι ψυχολογικα και τα νεα υποψηφια θυματα του στομαχιου σου).

  17. Σουσι τον τρως τον γαυρο;

  18. φιλος Βλασσό Says:

    Πολυ καλο το αρθρο χρειαζομαστε συντακτη στην Αρχειοθηκη θες να ερχεσαι καθε Πεμπτη πισω απ το Μουσειο;

  19. Οποιος τρολλαρει τον Βλασο να του πεσει η πουτσα για 24 ωρες.

  20. ο 6:49 ειναι προβοκατορας.ΤΣΟ κοφτον.

  21. ηλεκΤΡΟΛΛυτης Says:

    Ναι ρε φιλε ετσι ειναι.Το indymedia ολοι το χρησιμοποιουμε για ενημερωση,αλλα τα κρυμμενα ειναι η αποδραση απο τη βαρεμαρα.Εξαλλου η Σ.Ο. δεν ξερω ποιον εκφραζει κοβωντας τις τρολλιες που βγαζουν γελιο κι αφηνωντας τους εμετους των φασιστων.Εγω μ οσους συζηταω ακουω οτι παντα ριχνουνε μια ματια στα κρυμμενα και ολο και κατι που τους εχει προκαλεσει γελιο εχουν να θυμηθουν.Αυτη ειναι η μεγαλυτερη αληθεια που την αποτυπωνουμε και εδω μεσα…

    Γιατί όλοι μας έχουμε γελάσει κάποια στιγμή με μια κρυμμένη τρολλιά.

  22. Γιατι ειμαι προβοκατορας ρε πειναλα;Αν τρως ωμο το γαυρο ρωτησα.Ασφαλιτης εισαι;

  23. ηλεκΤΡΟΛΛυτη αν εχεις υπομονη και ψαξεις τα κρυμμενα γυρω στο 2003-2007 θα κλασεις στο γελιο.
    Λες και τοτε δεν ετρεχαν σοβαρα θεματα και τωρα τους επιασε ο πονος να εξαφανιζουν τις τρολλιες και αφηνουν απο ανακοινωσεις της ΟΑΚΚΕ μεχρι και φασιστες!

  24. Ο 6.52 ειναι απο αρχειοθηκη τσο,κοφτον.

  25. ελα ενταξει σε παρεξηγησα.λοιπον,τον γαυρο τον τηγανιζω συνηθως εκτος κι αν εχω ξεμεινει απο πετρογκαζ.σε τετοια περιπτωση τον βαζω στο μιξερ και τον αλειφω σε φρυγανια ή κρακερς και τον απολαμβανω με αυτον τον τροπο.προσοχη.ο σωστος τροπος για να το απολαυσεις ειναι:την ωρα που δαγκωνεις την φρυγανια ή το κρακερ,σηκωνεις λιγο το αριστερο φρυδι και παντα μα παντα αφηνεις το μικρο δαχτυλο του χεριου να πεταγεται προς τα εξω.ετσι μπορεις να νιωθεις για λιγο μικροαστος παρα το πενιχρο και ταπεινο σου κολατσιο.

  26. Εγω βγαζω το κεφαλι και το κοκκαλο,το μαριναρω με λαδοξυδο για κανα μισωρο και του γαμαω τη μανα μετα.

  27. 7:12 εσενανενενε μαλλον σου αρεσουν και οι αντζουγιες,τις οποιες τις σκοτωνω σε χρονο dt.

  28. Αντζουγιες τρωω μεχρι να φτασει η πιεση μου 30.Μεχρι και στην πιτσα βαζω εξτρα αντζουγια και προσπαθω να φτιαξω τη δικια μου αντζουγια μαρμελαδα.

  29. Ρε σεις δεν ανοιγετε μια νεα τρολλοστηλη με συνταγες;

  30. το σκεφτομουν να πω την αληθεια.θα το επεξεργαστω στο μυαλο μου και θα επανελθω.

  31. καλη ξηγα μαγκες,το παρακανε η σο
    προχτες εκρυψε τρολλια και αφηνε ειρωνικο μυνημα για συντροφο που αποφυλακιστηκε

  32. Δηλώνω εκ μέρους μου και εκ μέρους του Dr.Trellaras την βαθειά μας αλληλεγγύη για την βοήθεια που μας προσφέρατε να γράφουμε εδώ τα ιατρικά θέματα που μας απασχολούν και θέτουμε το d.i.y ασθενοφόρο στις υπηρεσίες τηςς τρολλικής σο.
    Σε περίπτωση που η Σο συνεχίζει να εξαφανίζει τα ομολογουμένως χιουμοριστικά σχόλια θα επέμβουμε στην Σο του indymedia με ενέσεις γεμάτες νάρκωση μακράς διάρκειας που ο Dr. Kentucky χρησιμοποιεί στον Καναδά στις καφέ αρκούδες.

  33. παρτακιας Says:

    τωρα που ειπες πάρτυ αρχηγε,αποψε παιζει παρτακι πολυ καλο και μαλιστα οικονομικης ενισχυσης στην βιλλα.

  34. δηλωνω fan του Γιατρολλ(ελπιζω να ξερει απο καλα φαγια).

  35. πεινάλα εγώ είμαι ο θαυμαστής σου να ξέρεις

  36. ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Ο Σ.Ο. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΜΙΕΣ, ΤΗ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΛΛΙΑ???

    ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ Ή ΚΑΙ…ΜΙΑ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ………..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΞΕΡΩ ΓΩ…

  37. γιατί δεν πάει η μαιμού ΑΡΑΝ σε μια συνέλευση της ΣΟ να εξηγήσει στους συντρόφους? ή ακόμα καλύτερα γιατί δεν γίνεται μέλος της ΣΟ η μαιμού?

  38. ωστε όλο αυτό ήταν ένα τρολλάρισμα σε μια τρολλοσελίδα?

  39. Οχι αναποφασιστε ειναι πραγματικοτητα,δωσε!!!!!!

  40. νομιζω οτι τη λυση θα τη δωσει μονο ενα προσωπο σεβαστο σε ολους…..

  41. εεεε….γαμω το μουνι

  42. το κειμενο πολυ πολυ καλο.Χρειαζεται να γινει κατανοητο οτι το χαμογελο ειναι αυτο που μας λειπει και κοντευουμε να παθουμε καταθλιψη ολοι…το γελιο και η τρελλα δεν παει στα βουνα παει στα οδοφραγματα.Επισης διαφωνω καθετα με ηλεκτρολυτη στο θεμα της αληθειας.Η αληθεια ειναι στους sex pistols γκε-γκε????

  43. Υ.Γ.
    Τα πραγματα γενικα μπορει να εχουν σοβαρεψει πολυ αλλα η λυση δεν ειναι η σοβαροφανεια.
    Εγω νομιζω πως θα επρεπε ο αρχηγος να το ανατησει στο indy μπας και το διαβασουν και καταλαβουν.
    Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.

  44. ΝΑ ΤΙ ΑΦΗΝΕΙ Η ΣΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΟΛΛΙΕΣ

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1279275#1279275

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1279247#1279247

    ΕΛΑ ΣΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ

  45. ενα απο τσο Says:

    Τρολλια, παταμε printscreen και μετα κανουμε επικολλησησ στην ζωγραφικη.

    αποθηκευουμε την εικονα ( τρολλια ) και στην στελνουμε με μειλ εδω να την ανεβασουν τα παιδια, και ασε την σο να κουρευεται

    την ανακοινωση την ειδανε δεν χρειαστηκε να μπει στο ιντιμιντια

Σχολιάστε