‘Ανοιξε θέμα ηγεσίας στην ΑΡ.ΑΝ;

Τι ρόλο θα έχει η μαϊμού την επόμενη μέρα;
Τι στάση θα κρατήσει το Σ.Ε.Κ;
Τo blog αφουγκραζόμενο την ανησυχία και την έντονη φημολογία,ανοίγει αυτό το ποστ για πλήρη ενημέρωση ώστε η μαϊμού να προστατευθεί πολιτικά.

7 Σχόλια to “‘Ανοιξε θέμα ηγεσίας στην ΑΡ.ΑΝ;”

  1. Τα έχουμε πει ΠΡΩΤΟΙ!
    Και μας θεωρουν ακομη ''τρολ'';
    Είχαμε εγκαιρα και υπεύθυνα εντοπισει, επισημάνει και δημοσιοποιήσει ότι στο χώρο της «εξωκοινοβουλευτικης αριστεράς» και ειδικότερα στην ΑΡΑΝ υπάρχει σαφής πλέον η αναζήτηση της λεπτής κοκκινης κλωστής που συνδέεει την επανάσταση με το σεξ. Δυστυχώς πολλοί θεώρησαν τις αναζητήσεις που αναπτύχθηκαν στην ΑΡΑΝ σχετικα με το ταντρικο σεξ (ΜΙΜΙΝΑ) ως απλές υπερβολές και κακοήθειες.
    Λίγο αργότερα ενημερώσαμε υπεύθυνα τους αναγνώστες μας για τη μεγάλη εσωτερική διαπάλη μεταξύ ΜΙΜΙΝΑΣ και ΜΑΪΜΟΥΣ. Κάποιοι καχύποπτοι και μιζεροι ειπαν και πάλι: «τρολια».
    Και σήμερα ολοι αυτοί σιωπούν: από καθεστωτικό μέσο (http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231082879) και με εκτεταμένες βιβλιογραφικές αναφορές σε αμερικάνικες πηγές τίθεται το ερώτημα:Γιατί το ανθρώπινο πέος διαφέρει από του χιμπατζή
    Το άρθρο συνοδευεται απο ελαφρώς πειραγμένη (φωτοσοπ;) φωτο της γνωστής μας ΜΑΙΜΟΥΣ .

    Νομιζω οτι πρέπει πλέον το θέμα να μπει σε ψηφοφορία. Η ΤΣΟ πρέπει να αναλάβει τις ευθυνες της και να αναδειξει το μειζον αυτο ζήτημα.
    Επισης εκτιμώ ότι ειναι ωριμες οι συνθήκες να φιλοξενήσουμε μια αποκλειστική συνέντευξη με τη ΜΙΜΙΝΑ.

    Επίσης, οσοι συντρολοι γνωριζουν ας ενημερώσουν αν υπάρχουν δηλώσεις από το περιβάλλον της Μαϊμους ή της Μιμίνας ή εστω κυκλων της ΑΡΑΝ (αντε και της ΑΝΤΑΡΣΥΑς) γύρω απο το κρισιμο αυτο θέμα.

  2. αναρχοσυντρολλιστής Says:

    Είναι γεγονός πως η Μαϊμού έθεσε εδώ και καιρό ζήτημα ηγεσίας. Με αφορμή τις προβοκατόρικες επιθέσεις από τα τρολλ, εναντίον της ΑΡΑΝ, που όπως φαίνεται ετοίμασε και υλοποίησε η ίδια η Μαϊμού, διεξήχθη κλειστή έκτακτη συνδιάσκεψη της ΑΡΑΝ. Ως απάντηση η Μαϊμού προχώρησε σε δυνέδριο της τάσης για τρολλική χειραφέτηση, το οποίο έγινε στο ΝΟΣΟΤΡΟΣ. Περιμένουμε την διακήρυξη.
    Εδώ το βίντεο από τις εργασίες του συνεδρίου.

    http://www.youtube.com/watch?v=6fC8v6Bd1Pc&tracker=False

  3. ρομαντικος Says:

    http://www.youtube.com/watch?v=ybBE3Z1HNyc&feature=related

    για ολους τους ρομαντικους

  4. 13χρονος emo μαθητης που σκεφτεται να αυτοκτονησει απο το 2005 Says:

    Ελεος ρε τσο με τους αισθηματιες

  5. Πολιτικος Αναλυτης Says:

    Δεν ειμαι σιγουρος εαν η αριστερα σημερα θα μπορεσει να αντιμετωπισει πιθανη ρηξη στην ΑΡ.ΑΝ.
    Σαφως και η ηγετικη θεση της μαϊμούς ΑΡ.ΑΝ ειναι εμφανης πια σε ολους τους πολιτικους συντακτες αλλα εξωθεσμικοι παραγοντες πιθανον να την εμποδισουν να ανεβει στον προεδρικο θοκο ωστε να κρατηθει η τιμη του πετρελαιου κατω απο τα 130$ το βαρελι.

  6. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΑΡΑΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΟΣΜΟ
    ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΟΛΛΣ !

  7. ειμαστε ολοι φαν της μαιμους ΑΡΑΝ

Σχολιάστε