ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ



Ποιοι είμαστε >

Μια ανοιχτή κοινότητα πολιτών της Καλλιθέας και της Ελλάδας όλης που αγαπάνε τα αποχετευτικά τους συστήματα και πιστεύουν ότι ο συμβιβασμός με τις πιο προβληματικές τους πλευρές διαιωνίζει έναν φαύλο κύκλο στουμπώματος, δυσκοιλιότητας, υπεραέρωσης, κοιλιακής υπερπίεσης και τελικά αυτοδιάτρησης των εντέρων.

Για μας οι αποχετευτικοί χώροι όχι μόνο δεν είναι μια «τελειωμένη ιστορία» αλλά ένα αχανές πεδίο ευρηματικών και αποτελεσματικών δράσεων που θα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τις τεράστιες δυνατότητές τους ως ενεργειακό κέντρο της Ανατολικής Μεσογείου.

Αντλούμε δύναμη και ενέργεια από τις ατελείωτες καραβάνες με φασουλάδα και τους χιλιάδες δυσκοίλιους Αθηναίους που θέλουν να βοηθήσουν στο ενεργειακό πρόβλημα της χώρας και μέχρι σήμερα δεν έβρισκαν ένα κανάλι δημιουργικής εξαέρωσης στους δημόσιους χώρους της Ελλάδας.

Δεν είμαστε κομματικός οργανισμός, ούτε δημοτική παράταξη, αλλά μια ζωντανή κοινότητα με ακόμα πιο ζωντανούς σφιγκτήρες που θέλει να μοιραστεί τα φυσικά αέριά της για μια πολύ καλύτερη ζωή πιστεύοντας στη αναζωογονητική δύναμη του μεθανίου και του σουλφιδίου του θείου.

Κουραστήκαμε να κρατάμε τα αέρια μας, να μας φταίνε πάντα τα κουνουπίδια ή η φασουλάδα.

Είμαστε εδώ μόνο για να κλάνουμε. Εξήντα δευτερόλεπτα το λεπτό, Εξήντα λεπτά την ώρα, Εικοσιτέσσερις ώρες το Εικοσιτετράωρο, Επτά ημέρες την εβδομάδα, Τριακόσιες Εξήντα Πέντε ημέρες το χρόνο.

3 Σχόλια to “ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ”

  1. me mia klania tou bixou tha eksafanisteite re tyxarpastoi

  2. Η ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΑΝ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟΥ

    http://www.youtube.com/watch?v=8jYpX-c3Sa8

Σχολιάστε