Mυστικη συναντηση μαιμους ΑΡΑΝ & 22χρονου μαθητη στο πατσατζιδικο του Λακη.





Μυστική συνάντηση είχαν χτες το βράδυ σε κοσμικό μπαρ τη πόλης ο 22χρονος μαθητής ταμπούρλου με τη μαϊμού της Αράν. Οι δύο τους έφτασαν με το LADA NIVA τις μαϊμους στο γνωστό αναρχο-club της πόλης και ήπιαν ένα ποτό για περίπου μισή ώρα. Η κίνησή τους αυτή προφανώς εντάσσετε στην νέα πολιτική της μαϊμούς που θέλει πια ανοιχτά να προκαλεί του αναρχικούς με το νέα αναρχικό life styleσκυλάκι που έχει υιοθετήσεις.

Κύκλοι του Μαραγκοπουλείου διέδιδαν χτες την έντονη δυσφορία τους για τις νέες πρακτικές της μαϊμούς ενώ αναρχικός παράγοντας έφτασε να δηλώσει ότι «η μαϊμού ήρθε στα μαγαζί με ύφος σαν να είναι δικό της, πρέπει να κατανοήσει πως σε αυτούς του χώρους είναι φιλοξενούμενη». Παράγοντας των αναρχικών χριστιανών που θέλησε να διατηρήσει την
ανωνυμία του δήλωσε πως του προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία η διαφαινόμενη συμμαχία της μαϊμούς με τον 22χρονο καθώς γίνεται εμφανές προς όλους πως πολιτική της μαϊμούς πια είναι το άνοιγμα στη νεολαία – παραδοσιακό προνομιακό πεδίο για τους χριστιανούς της αναρχίας.

Κατά τα λοιπά, 22χρονος και μαϊμού συνέχισαν την βραδιά τους σε άλλα μπαρ της πόλης χωρίς να προκαλούν συζητώντας επί ώρες και πίνοντας λευκό κρασί. Κατά τις 4 τα ξημερώματα έφτασαν με τη συνοδεία τους στο γνωστό πατσατζίδικο του Λάκη όπου έφαγαν πατσά ψιλοκομμένη και γίδα βραστή.
Οι παρευρισκόμενοι, όλοι εξέχοντα στελέχη του troll κινήματος, συζήτησαν χαλαρά μετά το γεύμα την ιδέα του 22χρονου για σύγκληση στα τέλη Μαρτίου πανελλαδικού συνεδρίου στην Αθήνα. Η κουβέντα τελείωσε χωρίς να παρθούν αποφάσεις με τοποθέτηση της Μαϊμούς που αναρωτήθηκε αν οι συνθήκες είναι ακόμα ώριμες για κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα με πληροφορία από το Λάκη που όμως ελέγχεται η Μαϊμού σε μια αποστροφή του λόγου της είπε «πέντε γιαγκουλες και πέντε αναρχοεργολάβοι κάνουν κουμάντο στα indymedia, ποίος κυβερνά επιτέλους τον κυβερνοχώρο;»

Ένα Σχόλιο to “Mυστικη συναντηση μαιμους ΑΡΑΝ & 22χρονου μαθητη στο πατσατζιδικο του Λακη.”

  1. τι σταση κρατησανε οι 4 πανξ απο πλατεια ολγας;

Σχολιάστε