Ο πάντα έγκυρος Neil ο αλογομούρης δίνει ρέστα για μια ακόμη φορά.

Οι πολλές και διάφορες στοιχηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν οι αγώνες του Δεκεμβρίου, περιλαμβάνονται στην ατζέντα μου, ο οποίος θα ολοκληρωθεί με την απολαυστική διαβαλκανική ιπποδρομία, την σπουδαιότερη flat κούρσα της σεζόν.

Εικοσιπέντε Δεκεμβρίου.
Ενώ κάποιοι θα γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, κάποιοι άλλοι θα ευχαριστιούνται το αγαπημένο τους θέαμα, τις ιπποδρομίες . Θα υπάρχουν αγώνες εμποδίων στον ιππόδρομο της Υφανέτ στη Θεσσαλονίκη και στον Αγρό στην Αθήνα, καθώς και αγώνες Flat στο κτήμα Πραποπούλου, ενώ το πιο σημαντικό γεγονός της ημέρας φιλοξενείται στη Ρουμανία.

Η Flat σεζόν σε χόρτο ολοκληρώνεται με μια διαβαλκανική πανηγυρική Φιέστα στην κατάληψη squat Rebil με μια κούρσα listed. Αυτή η φιέστα πραγματοποιείται κάθε χρόνο και σε διαφορετική χώρα, μέσα από την οποία έχουν αναδειχθεί στο παρελθόν ορισμένα αξιόλογα άλογα με πολύπλευρο ταλέντο, μεταξύ των οποίων και ο νικητής του 2007 “Passage of Sqipitar”.

Η διαβαλκανική φιέστα φέτος θα οργανωνόταν επί ελληνικού εδάφους και την είχε αναλάβει η Villa, αλλά τεχνικοί λόγοι (αφορά καθαρά τον αγωνιστικό χώρο) σε συνδυασμό με τους 23,566 χριστιανομαλάκες που θα παραστούν στην δοξολογία του Αγίου Παντελεήμονα, για τους οποίους δεν υπήρχε πρόβλεψη για κουπόνια στοιχήματος, προτιμήθηκε η διοργάνωση στην αδελφοποιημένη κατάληψη της Ρουμανίας.

Η squat Rebil αποτελεί ένα πολύ όμορφα και έξυπνα διαμορφωμένο χώρο για ιπποδρομία. Στο μπροστινό μέρος κοντά στο δρόμο βρίσκονται τα κτήρια και στον πίσω χώρο βρίσκεται ο ιππόδρομος. H squat Rebil έχει ένα καλό πρόγραμμα αγώνων με φυσικά εμπόδια ΝΗ, με ιπποδρομίες novice επιπέδου Grade 3 με φράχτες και εμπόδια, καθώς και το «squat Rebil Season», ένα σπουδαίο handicap σε διαδρομή 3,5 μιλίων.
Αυτός ο αγώνας, θα περιλαμβάνει άλογα που είναι γνωστά για τις ικανότητές τους. Αγώνας Listed, ο οποίος μάλιστα είναι δύσκολος στην «αποκρυπτογράφηση», επειδή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πώς θα ανταποκριθούν αυτά τα άλογα στην συγκεκριμένη περίεργη πίστα. Σπουδαίος αγώνας για ποντάρισμα.
Όπως πάντα στη Rebil, το κλειδί θα είναι η ικανότητα των παικτών να «ζυγίσουν» τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε αλόγου για να κάνουν τις σωστές επιλογές. Ο ρυθμός αναμένεται φρενήρης. Αναμένεται να δώσουν το παρόν διαγωνιζόμενοι από όλο το χώρο των Βαλκανίων και μάλιστα με περισσότερους από ένα διεκδικητές ανά χώρα.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι από την Αλβανία θα τρέξει ο διετής ίππος “Hoxha” από την αναρχοπανκ κατάληψη «Gjirokastër».

Από Ελλάδα «Ο δαίμονας των Εξαρχείων» που θεωρείται και φαβορί για την νίκη. Ο «δαίμονας» αποφασίστηκε να αντιπροσωπεύσει μια πλειάδα συλλογικοτήτων από Αθήνα, οι οποίες έδειξαν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και παραμέρισαν τις όποιες ενστάσεις. Κάτι παρόμοιο αναμένεται και από Θεσσαλονίκη.

Τη Σερβία θα αντιπροσωπεύσει ένας πολλά υποσχόμενος τριετής ίππος ο «Trula koalicija» οποίος θα κατέβει ως συνισταμένη των (Anarho-sindikalistička inicijativa, StaniPani kolektiv, Kolektiv DBPD, Queer Beograd) .

Αναμένονται ανακοινώσεις για τους εκπροσώπους από Βουλγαρία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο και Κροατία, ενώ τη Μακεδονία αναμένεται ότι θα εκπροσωπήσει ο πολυνίκης και πολύπειρος «Βουκεφάλας» ένας ίππος που θα κοντράρει στα ίσα το «Δαίμονα». Σύντομα με περισσότερες πληροφορίες, για έναν αγώνα που αναμένεται συναρπαστικός.

Neil ο αλογομούρης.

4 Σχόλια to “Ο πάντα έγκυρος Neil ο αλογομούρης δίνει ρέστα για μια ακόμη φορά.”

  1. elate malakes peite tin alitheia.
    o georgiou einai o neil alogomouris

  2. ΗΜΑΡΤΟΝ!

  3. αυτος σιγουρα κοιμαται σε σταβλο

  4. Δεν ξέρω αν μένει σε στάβλο αλλά σίγουρα έχει φοράδα γκόμενα ! O τύπος είναι άστρο στις Γαλλικές Ιπποδρομίες πρέπει να βγάζει πολύ τάληρο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s