ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΛΛΑΡΕΤΕ ΔΕΝΤΡΑ ΡΕ;

Υπάρχουν και άλλα «δεντρα»

από δεντρος-δεν τρως 

14 Σχόλια to “ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΛΛΑΡΕΤΕ ΔΕΝΤΡΑ ΡΕ;”

  1. Εμένα μου αρέσουν τα δένδρα.

  2. kai mena mou aresoun ta dentra

  3. και εμενα.θες να γινουμε φιλοι;

  4. Εμενα τα μεγαλα βυζια.Εχεις μεγαλα βυζια να σου δωσω ενα δεντρο;

  5. Καλα κάνουν και φυτεύουν τα παιδιά αφου τα δέντρα έχουν σαφές προβάδισμα. Αν τα εκρηκτικά πλησιασουνε λίγο ακόμα θα αρχισουμε να φυτεύουμε και χειροβομβίδες να καρποφορήσει ο ένοπλος αγώνας

  6. h maimou ths aran eipe:pshfizoume oloi opla-ekrhktika!!na anatrepsoume to apotelesma.

  7. Kαι εγω εκρηκτικα ψηφισα ρε φιλε , κανονικα η δικη μου έπρεπε να μετραγε διπλή η ψηφος.
    Ας ελπίσουμε μετά απο την γραμμλή της μαιμούς να φυτέψουμε κανενα εκρηκτικο μη μας φανε οι ροδακινιές

  8. Εγω ειμαι με Τονι Σφηνο και τι μαλακιες λετε δεν με ενδιαφερει.

  9. Τονις σφηνος οε οε οε

    οε οε οε

    οε οε οε

  10. Ετσι ρε συντρολλε-αντε με τους ξενερωτους και τα δεντρα τους.Εμεις εχουμε τον οριτζιναλ χιπι και αυτοι ειναι φεικ μη χεσω!

  11. Η γιαγια στην πρωτη φωτη ειναι καυλα!

  12. loipon oi skepseis m gia thn pshfoforia:1)dentra:pisteyw oti h dentrofyteysh ftanei sto telos ths alla liga akoma kai 8a ginoume zougla.2)sfyrodrepana:den m fainetai kai toso troll.3)toni sfhnos o an8rwpos einai troll apo monos tou dn xreiazetai thn boh8eia mas kai exei kai periorismeno ari8mo video.Ektos kai an kanoume emeis amateur video ala toni sfhnos.4)zwakia:fake and gay(sorry gia to sexistiko sxolio).kai ti mas menei oeo??!!5)OPLA KAI EKRHKTIKA GIATI ETSI MAS ARESEI……E.T.A. RULES..

  13. ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ Says:

    TΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ

    ΕΚΡΗΚΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  14. ΟΛΟΙ ΣΤΟ INDYMEDIATROLLS ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΟ TROLL ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΔΩΡΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ

    Δεν θα αφήσουμε τις κρυμμένες ειδήσεις να τις μετατρέψουν σε έναν αποστειρωμένο χωροχρόνο χωρίς φαντασια,χιουμορ και τρολλ,επιβλεπομενο πλήρως από ομάδες καταστολής της Σ.Ο.(Μ.Α.Τ.Σ.Ο.).Συμφωνα με έγκυρες πηγές τις επόμενες μέρες η γενική συντακτική διεύθυνση indymedia θα εφοδιαστεί με υψηλής τεχνολογίας ρομποτ,με την μορφή μαϊμού της αραν,που θα έχουν την δυνατότητα να κρύβουν και να κόβουν 1000 ειδήσεις το λεπτό(1000nws/min)!!Επιπλέον σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η η γενική συντακτική διεύθυνση indymedia έχει την πρόθεση να προχωρήσει στην περαιτέρω αναβάθμιση και στελέχωση της με σκοπό την δημιουργία ταχυκίνητης ομάδας αντιμετώπισης αναρχοπανκοχαοτικομπαχαλομητροπολιτανοτρολλ .Η εν λογω ομαδα κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει το κωδικό όνομα Βανος Πηχος,για την αποτελεσματικότερη δράση της,η ομάδα θα εφοδιαστεί με βόμβες κρότου-κλανιας με την προσωπική υπογραφή του γνωστού τραγουδοποιού της Καλλιθέας.
    Η πληροφορία για δημιουργία επίλεκτης ομάδας από μελή της Σ.Ο. μεταμφιεσμένα σε Νωντας Σκυφτουλης κρίνεται ανεπιβεβαίωτη και αυθαιρετη,χωρις φυσικά να την αποκλείουμε στο πρόσεχες μέλλον αν το ζήτημα του τρολλ γίνει μείζων θέμα στους κύκλους της Σ.Ο.
    Θα επανέλθουμε με περισσότερο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες καθώς ειδικά εκπαιδευμενα μας τρολλ είναι εκεί έξω και ψάχνουν για μεγαλύτερες αποκαλύψεις.
    Για όλα τα παραπάνω ως ελάχιστος τρόπος δράσης προτείνουμε την μαζική σας συμμετοχη στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του επόμενου τρολλ που θα γεμίσει τις σελίδες του indymedia.Μην ξεχνάτε ότι όλοι μετά το περας της ψηφοφορίας θα βάλουν υποψηφιότητα στον διαγωνισμό με δώρα μια μαϊμού της αραν σε λουτρινη μορφή μαζί με τα τελευταία της cd-επιλογές καθώς και ένα εισιτήριο διάρκειας για να απολαυσεται όλη την χρόνια τις νέες επιτυχίες του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Παναγιωτη Βηχου στο μέγαρο μουσικής μαζί και μια αντιασφυξιογόνα μάσκα τελευταίας τεχνολογίας με 100 στοιχεία στο φίλτρο.
    ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΡΟΛΛ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΜΕ ΝΙΚΑΜΕ!

    Υ.Γ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΕΝΤΑΧΤΑ ΚΡΥΦΟΤΡΟΛΛ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΟ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΛΛΕΤΑΡΙΑΚΟ ΠΟΤΑΜΙ!!
    Y.Γ.2ΟΥΤΕ Η ΛΟΙΚΗ ΄΄ΑΣ’ΤΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΡΟΛΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΒΗΣ’ΤΟ’’ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ!

    KAI ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ..ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Σχολιάστε